Rekry: Työmaainsinööri /-päällikkö

Etsimme joukkoomme kestävämmän tulevaisuuden rakentamisesta kiinnostunutta työmaainsinööriä tai työmaapäällikköä vastaamaan lämpövarastotyömaiden johtamisesta. Rooli on vakituinen ja toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Polar Night Energyn kehittämän uudenlaisen teknologian avulla energiaa voidaan varastoida hiekkaan lämpöenergiana. Hiekka-akku valittiin vuoden 2023 suomalaiseksi innovaatioksi ja teknologiaa hyödynnetään jo Tampereen pilottilaitoksessa sekä kaupallisessa käytössä Kankaanpäällä. Seuraava Polar Night Energyn lämpöenergiavarasto tullaan rakentamaan yhteistyössä Loviisan Lämmön kanssa Pornaisiin - pääset lukemaan projektista edellisestä uutisesta.

Tehtävässä sinulla on merkittävä rooli sekä Pornaisten hiekka-akun että muiden tulevien hankkeiden läpiviennissä. Polar Night Energy toimittaa asiakkaille lämpöenergiavarastoja avaimet käteen -periaatteella, ja roolissa pääset osallistumaan projektien kokonaisvaltaiseen läpiviemiseen niiden koko elinkaaren ajan. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata lämpövarastorakennustyömaan johtamisesta ja toimia rajapintana Polar Night Energyn, alihankkijoiden ja asiakkaan välillä.

Projektit kestävät kerrallaan reilun vuoden ja päivittäisiin tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulutusta ja kustannusoptimointia, rakentamisen ja alihankinnan ohjausta ja valvontaa, sekä projektidokumenttien hallintaa. Startup-yhtiössä roolisi on vaihteleva ja monipuolinen ja tehtävänkuvasi voi elää oman kiinnostuksesi ja yrityksen tarpeiden mukaan. Keskeisin tavoitteesi on kuitenkin varmistaa Polar Night Energyn projektien sujuvuus niin kustannusten, laadun, turvallisuuden, aikataulun kuin myös toiminnallisuuden näkökulmasta.

Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sosiaalista rohkeutta. Olet jo kerännyt kannuksia vastaavista tehtävistä esimerkiksi projekti-insinöörinä, työmaainsinöörinä tai työmaapäällikkönä ja haluat seuraavaksi olla edistämässä uudenlaisten energiavarastohankkeiden läpiviemistä Suomessa. Sinulla on jo kertynyt näkemystä onnistuneesta projektityöstä ja haluat reagoimisen sijaan ratkaista mahdollisia haasteita ennakkoon. Kaikkein eniten kuitenkin toivomme sinulta intoa uuden oppimiseen sekä aitoa halua olla rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta yhdessä Polar Night Energyn tiimin kanssa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (amk / DI, esimerkiksi rakennustekniikka tai energiatekniikka

  • Aiempaa relevanttia työkokemusta (+2 vuotta) ja valmiutta rakennusprojektien läpivientiin

  • Vahvoja projektinjohtamis- ja priorisointitaitoja

  • Kiinnostusta ja paloa kestävämmän tulevaisuuden luomiseen uudenlaisen energian varastointiteknologian avulla

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi sekä englanniksi

  • B-ajokorttia ja autoa

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Kokemuksen energia-alalta

Mitä Polar Night Energy tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden olla rakentamassa kestävämpää huomista uudenlaisen ja lupaavan teknologian avulla

  • Mahdollisuuden saada oma kädenjälki näkymään, sillä yrityksen ollessa vielä pieni ja alkuvaiheessa pääset vaikuttamaan oman roolisi ohella myös koko yrityksen kasvuun, prosesseihin ja työskentelytapoihin

  • Asiantuntevan ja innostuneen työyhteisön, jossa kaikilla on yhteinen missio kestävämmästä ja ympäristöystävällisestä tulevaisuudesta

  • Työympäristön, jossa työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia - Polar Night Energyllä työntekijöiden työviikko on 30-tuntinen

  • Joustavuutta ja vapautta suunnitella omaa työtäsi. Arkesi rytmittyy säännöllisistä työmaavisiiteistä; muutoin voit vapaasti hyödyntää konttoritiloja tai kotitoimistoa mieltymyksiesi mukaan

  • Työsuhde-etuja, kuten kulttuuri-, liikunta- ja lounasetu sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään

  • Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan määrittyvän palkkauksen; tässä roolissa kuukausipalkkasi alkaa 3:lla tai 4:lla.

Polar Night Energyn toimipiste sijaitsee Tampereella ja itse projektit voivat sijaita ympäri Suomea, painottuen tällä hetkellä Etelä-Suomeen. Tulevaisuudessa tähtäimessä on myös teknologian vieminen kansainvälisille markkinoille. Odotammekin sinulta matkustusvalmiutta ja halukkuutta työskennellä aina tarpeen mukaan paikan päällä työmaalla.

Haluatko mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta?

Lähetä siinä tapauksessa ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.4. aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat Sofian parhaiten maanantaina 25.3. klo 13-13:45 sekä tiistaina 2.4. klo 10-10.30.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Polar Night Energylle.

Haku päättyy 2.4. Hae tästä.